Babagan kita

Foshan TaiZhou Mebel Fitting CO., LTD didegaké ing taun 1996. Minangka perusahaan impor lan ekspor kanthi produksi, riset lan pangembangan, penjualan domestik lan manca. Kita utamane ngasilake lan ngembangake gagang furnitur, engsel furnitur, slide laci pawon, slide slide bantalan bola, gagang logam lan produk pas mebel liyane. Kita wis darmabakti kanggo nyedhiyakake aksesoris hardware mebel sing efektif lan larang kanggo produsen furnitur ing saindenging jagad. Perlengkapan furnitur kita diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Malaysia lan Indonesia.

Rincian
News

Kanggo pitakon babagan Ngalahake Mebel China, Produsen Engsel Mebel, Pemasok Geser Laci Dapur utawa pricelist, wenehake email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.